(068)261 29 19, (063)786 66 50 mebelvarendulviv@gmail.com

[:ua]Кожен захід складається з найменших деталей, саме вони здатні залишити приємне враження про свято або ж навпаки, показати його недосконалість. Сьогодні ми поділимося з Вами тим, про що не можна забувати під час планування будь-якої події.

Непримітним, однак важливим елементом є урни та попільниці. Дуже часто гості не мають куди викинути сміття та непотріб і залишають його на столах та стільцях, що візуально псує вигляд Вашої святкової зали. Ідеальним розв’язанням цієї проблеми є оренда урни з вбудованою попільничкою. Дана деталь допоможе підтримувати чистоту приміщення і одночасно буде незамінним елементом для курців.

Якщо в кінці Вашого свята розігруватиметься якийсь подарунок, обов’язково подбайте про те, щоб це виглядало ефектно. Для цього варто орендувати лототрон, куди можна помістити невеликі кульки для лотереї з індивідуальними номерами. Разом з лототроном також часто орендують невеликий столик, щоб мати куди його поставити і він не займав багато місця.

Під час організації відкриття закладу чи свята дуже важливо зробити все вишукано та стильно. Не забудьте подбати про елегантні деталі: оренду червоної доріжки і набору для перерізання стрічки. Цей комплект створить урочисту атмосферу і надасть події ексклюзивності та шику.

Всі інші необхідні для вдалого свята меблі Ви можете орендувати на нашому сайті! Організовуйте лише успішні події з компанією “Меблі в Оренду”!

 [:ru]Каждое мероприятие состоит из мельчайших деталей, именно они способны оставить приятное впечатление о празднике или же наоборот, показать его несовершенство. Сегодня мы поделимся с Вами тем, о чем нельзя забывать при планировании любого события.

Неприметным, но важным элементом являются урны и пепельницы. Очень часто гостям некуда выбросить мусор и хлам и они оставляют его на столах и стульях, что визуально портит вид Вашего праздничного зала. Идеальным решением этой проблемы является аренда урны с встроенной пепельницей. Данная деталь поможет поддерживать чистоту помещения и одновременно будет незаменимым элементом для курильщиков.

Если в конце Вашего праздника будет разыгрываться какой-то подарок, обязательно позаботьтесь о том, чтобы это выглядело эффектно. Для этого стоит арендовать лототрон, куда можно поместить небольшие шарики для лотереи с индивидуальными номерами. Вместе с лототроном также часто арендуют небольшой столик, чтобы было куда его поставить и он не занимал много места.

При организации открытия заведения очень важно сделать все изысканно и стильно. Не забудьте позаботиться об элегантных деталях: аренду красной дорожки и набора для перерезания ленты. Этот комплект создаст торжественную атмосферу и предаст события эксклюзивности и шика.

Всю остальную, необходимую для удачного праздника, мебель Вы можете арендовать на нашем сайте! Организуйте только успешные события с компанией “Мебель в Аренду”![:]