(068)261 29 19, (063)786 66 50 mebelvarendulviv@gmail.com

[:ua]Незалежно від того, який захід ви організовуєте: корпоратив, симпозіум, весілля, фестиваль чи звичайну конференцію, вдало розмістити гостей – можна! Для цього потрібно правильно обрати стільці, які б ідеально доповнили Вашу подію та були б максимально комфортними для Ваших гостей.

Організовуючи весілля, варто пам’ятати, що тут потрібні стільці, на яких буде комфортно сидіти за столом. Відповідно, нахил спинки та висота крісла має бути адаптована для цього. Чудовим варіантом для такого заходу можуть бути святкові стільці “Чіаварі” та “Королівський”. Їхніми перевагами є чудовий дизайн, комфортні спинки та зручна висота сидіння. Найкраще декоруються квітами та текстилем.

Для виїзної церемонії можна обрати складні дерев’яні крісла або стільці дерев’яні білі “Свен”. Якщо надаєте перевагу лавкам, то у наявності завжди біла весільна лавка, яка була створена спеціально для церемонії розписки.

Бар обов’язковий на будь-якому сучасному заході, тому не забувайте і про барні стільці. Орендувати у Львові завжди можна стілець барний “Барвінок”, “Блек” та “Zeta”.

Проводите конференцію, семінар чи інший довготривалий захід? Широкий вибір стільців ICO задовольнить будь-який смак: пластикові, звичайні та з відкидним столиком.

Підвищений рівень комфортності під час довготривалих ділових заходів забезпечать стільці “Самба”. Провівши цілий день у такому кріслі, ваші гості не відчують втоми.

Наші фахівці завжди готові розказати Вам ще більше про стільці і підібрати саме такі, які Вам потрібні. Тому не зволікайте та телефонуйте (+38 (068) 261 29 19, +38 (063) 786 66 50)!

Подбайте про зручність своїх гостей разом з компанією  “Меблі в Оренду” та замовляйте стільці в оренду у Львові![:ru]Независимо от того, какое мероприятие вы организовываете корпоратив, симпозиум, свадьбу, фестиваль или обычную конференцию, удачно разместить гостей – можно! Для этого нужно правильно выбрать стулья, которые идеально дополнят Ваше событие и будут максимально комфортными для Ваших гостей.

Организуя свадьбу, стоит помнить, что здесь нужны стулья, на которых будет комфортно сидеть за столом. Соответственно, наклон спинки и высота кресла должна быть адаптирована для этого. Отличным вариантом для такого мероприятия могут быть праздничные стулья “Кьявари” и “Королевский”. Их преимуществами являются великолепный дизайн, комфортные спинки и удобная высота сиденья. Лучше декорируются цветами и текстилем.

Для выездной церемонии можно выбрать складные деревянные кресла или стулья деревянные белые “Свен”. Если предпочитаете скамейки, то в наличии всегда белая свадебная скамейка, которая была создана специально для церемонии росписи.

Бар обязателен на любом современном событие, поэтому не забывайте и о барных стульях. Арендовать во Львове всегда можно стул барный “Барвинок”, “Блэк” и “Zeta”.

Проводите конференцию, семинар или любое другое длительное мероприятие? Широкий выбор стульев ICO удовлетворит любой вкус: пластиковые, обычные и с откидным столиком.

Максимальный комфорт во время длительных деловых мероприятий обеспечивают стулья “Самба”. Проведя целый день в таком кресле, ваши гости не почувствуют усталости.

Наши специалисты всегда готовы рассказать Вам еще больше о стулья и подобрать именно такие, которые Вам нужны. Поэтому не медлите и звоните (+38 (068) 261 29 19, +38 (063) 786 66 50)!

Позаботьтесь об удобстве гостей вместе с компанией “Мебель в Аренду” и заказывайте стулья в аренду во Львове![:]