(068)261 29 19, (063)786 66 50 mebelvarendulviv@gmail.com

[:ua]Весна починає тішити нас першим теплом і всім хочеться насолодитись компанією друзів на природі. Температура повітря дозволяє організувати зустріч з друзями будь-де, а всі необхідні меблі можна орендувати.

Мангал – невіддільна складова класного пікніка. Стейки, риба та овочі на грилі додають особливої атмосфери зустрічі. Не забудьте придбати вугілля та прочитати декілька цікавих рецептів приготування страв на грилі.

Для ідеального комфорту можна обрати еко-меблі, адже вони значно зручніші, ніж розкладні стільці та столи. А ще вони чудово підходять для зустрічей на відкритому повітрі. Можна додати подушок та покривало і почуватись, як вдома.

Погода зараз досить непередбачувана і ми радимо орендувати декілька парасоль або намет. Великий просторий садовий намет захистить Вас від опадів та додасть затишку. І не потрібно турбуватись про зіпсований дощем пікнік. Насолоджуйтесь теплими весняними днями.

А ще можна орендувати гамак і відчути себе у походу, навіть у місті. Чудовий та зручний гамак з підставкою сподобається гостям та подарує відчуття релаксу.

Відпочивайте та радійте весні, адже це чудова нагода зустрітись з компанією друзів або колег і посмакувати страви, приготовлені на вогні. Обирайте місце вечірки, а ми забезпечимо Вас всіма необхідними меблями.[:ru]Весна начинает радовать нас первым теплом и всем хочется насладиться компанией друзей на природе. Температура воздуха позволяет организовать встречу с друзьями в любом месте, а всю необходимую мебель можно арендовать.

Мангал – неотъемлемая составляющая классного пикника. Стейки, рыба и овощи на гриле добавляют особой атмосферы встречи. Не забудьте приобрести уголь и прочитать несколько рецептов приготовления блюд на гриле.

Для идеального комфорта можно выбрать эко-мебель, ведь она значительно удобнее, чем раскладные стулья и столы. А еще она прекрасно подходит для встреч на открытом воздухе. Можно добавить подушек и покрывало и чувствовать себя, как дома.

Погода сейчас довольно непредсказуема и мы советуем арендовать несколько зонтов или палатку. Большой просторный садовый шатер защитит Вас от осадков и придаст уюта. И не нужно беспокоиться о испорчен дождем пикник. Наслаждайтесь теплыми весенними днями.

А еще можно арендовать гамак и почувствовать себя в походе, даже в городе. Замечательный и удобный гамак с подставкой понравится гостям и подарит ощущение релакса.

Отдыхайте и радуйтесь весне, ведь это прекрасная возможность встретиться с компанией друзей или коллег и насладиться блюда, приготовленные на огне. Выбирайте место вечеринки, а мы обеспечим Вас всей необходимой мебелью.[:]