(068)261 29 19, (063)786 66 50 mebelvarendulviv@gmail.com

[:ua]Вдало підібраний текстиль зробить ваше свято неперевершеним. На сьогоднішній день, чохли для стільців знову стають популярною світовою тенденцією. І це не дивно, оскільки, вони не тільки красиво декорують святкову залу, але також з їхньою допомогою можна зберегти оббивку стільців в її первісному вигляді, захистивши від бруду. Також, ви маєте змогу експериментувати з різними відтінками текстилю, таким чином можете доповнити загальну колірну палітру приміщення і надати вашому святу затишного вигляду. За допомогою чохлів для стільців можна легко змінювати інтер’єр в залежності від пори року – влітку відмінно виглядають білосніжні чохли, а взимку – більш затишні і комфортабельні теплі відтінки.

В першу чергу, перевагою чохлів для стільців є їх невелика вартість – на перетяжку або покупку нового стільця вам знадобиться куди більше коштів.

Пам’ятайте, що зовнішній вигляд меблів в ресторані грає дуже велику роль на вашому святкуванні, тому при виборі ресторану приділяйте увагу не тільки меню, але і інтер’єру. У випадку, якщо в ресторані вам сподобалося все, крім стільців, ви завжди можете взяти красиві стільці в оренду і прикрасити їх за власним бажанням. З компанією оренда меблів у Львові ваше свято буде неперевершеним.[:ru]Удачно подобранный текстиль сделает ваш праздник непревзойденным. На сегодняшний день, чехлы для стульев снова становятся популярной мировой тенденцией. И это неудивительно, поскольку, они не только красиво украшают праздничный зал, но также с их помощью можно сохранить обивку в ее первоначальном виде, защитив от грязи. Также, вы можете экспериментировать с различными оттенками текстиля, таким образом можно дополнить общую цветовую палитру помещения и придать вашему празднику уютный вид. С помощью чехлов для стульев можно легко менять интерьер в зависимости от времени года – летом отлично смотрятся белоснежные чехлы, а зимой – более уютные и комфортабельные теплые оттенки.

В первую очередь, преимуществом чехлов для стульев является их небольшая стоимость – на перетяжку или покупку нового стула вам понадобится куда больше средств.

Помните, что внешний вид мебели в ресторане играет очень большую роль в вашем праздновании, поэтому при выборе ресторана уделяйте внимание не только меню, но и интерьеру. В случае, если в ресторане вам понравилось все, кроме стульев, вы всегда можете взять красивые стулья в аренду и украсить их по собственному желанию. С компанией аренда мебели во Львове, ваш праздник будет непревзойденным.[:]