(068)261 29 19, (063)786 66 50 mebelvarendulviv@gmail.com

[:ua]Коли кількість гостей вашого заходу вміщають лише найбільші виставкові зали та стадіони – саме час звернутися за допомогою в «Меблі в оренду». Адже лише у нас доступний найбільший вибір меблів, обладнання та аксесуарів для масштабних виставок, семінарів, конференцій, фестивалів та форумів.

Тисячі стільців в оренду, сотні столів напрокат та десятки тисяч аксесуарів для виставок в оренду доступні для вас. Також ми пропонуємо напрокат  проектори, екрани та трибуни в оренду.

Короткочасна оренда меблів для виставок та інших заходів – це найкращий спосіб забезпечити ваші події всім необхідним. При цьому значно менші витрати з вашого бюджету.

«Меблі в оренду» пропонують лише високоякісні сучасні меблі та аксесуари, якісний сервіс та можливість доставки в будь-яке місце.[:ru]Когда количество гостей вашего мероприятия вмещают только большие выставочные залы и стадионы – самое время обратиться за помощью в «Мебель в аренду». Ведь только у нас доступен самый большой выбор мебели, оборудования и аксессуаров для масштабных выставок, семинаров, конференций, фестивалей и форумов.

Тысячи стульев в аренду, сотни столов напрокат и десятки тысяч аксессуаров для выставок в аренду доступны для вас. Также мы предлагаем напрокат проекторы, экраны и трибуны в аренду.

Краткосрочная аренда мебели для выставок и других мероприятий – это лучший способ обеспечить ваши события всем необходимым. При этом значительно меньшие затраты из вашего бюджета.

«Мебель в аренду» предлагают только высококачественные современные мебель и аксессуары, качественный сервис и возможность доставки в любое место.[:]