(068)261 29 19, (063)786 66 50 mebelvarendulviv@gmail.com

[:ua]Як правило справжню любов пов’язують з польотом, з небом і крилами. І не випадково, оскільки закохана людина ніби парить в небі, за спиною виростають крила і хочеться летіти. Саме тому ідеальним романтичним подарунком для Вашої половинки стане побачення на даху. Як його організувати і що для цього потрібно?

Перш за все, подбайте про місце та час. Знайдіть дах з вільним доступом, куди Ви приведете свою половинку. Продумайте чи можливо туди пронести меблі та їжу, чи достатньо там місця, чи Ви нікому не заважатимете. Знайдіть людину, яка допоможе все занести і прикрасити, а також відкрити двері, якщо це потрібно.

Ви домовилися за місце, тепер починайте підготовку самої вечері. Меблі варто взяти в оренду, щоб все виглядало вишукано і  красиво. Найкращим вибором буде круглий стіл в оренду і однакові стільці. Також Ви можете взяти в оренду навіть скатертину. Круглий стіл ми рекомендуємо прикрасити свічками і квітами, а на стільцях залишити пледи, на випадок, якщо стане холодно.

Варіантів з самою вечерею може бути безліч: починаючи від приготованої вдома їжі і до звичайної доставки піци. Ми рекомендуємо купити в супермаркеті сир, фрукти та вино, а от їжу краще замовити з доставкою. Тоді вона точно буде гарячою і смачною. Ви можете замовити як і суші, так і якісь ресторанні страви, все залежить від Вашого бюджету і фантазії.

Наша команда з радістю допоможе влаштувати приємний сюрприз для Вашої коханої людини і підібрати найкращі меблі для найромантичнішого вечора.[:ru]Как правило настоящую любовь связывают с полетом, с небом и крыльями. И не случайно, поскольку влюбленный человек будто парит в небе, за спиной вырастают крылья и хочется лететь. Именно поэтому идеальным романтическим подарком для Вашей половинки станет свидание на крыше. Как его организовать и что для этого нужно?

Прежде всего, позаботьтесь о месте и времени. Найдите крышу со свободным доступом, куда Вы приведете свою половинку. Продумайте как туда пронести мебель и еду и достаточно ли там места. Найдите человека, который поможет все занести и украсить, а также открыть дверь, если это нужно.

Вы договорились за место, теперь начинайте подготовку самого ужина. Мебель стоит взять в аренду, чтобы все выглядело изысканно и красиво. Лучшим выбором будет круглый стол в аренду и одинаковые стулья. Также Вы можете взять в аренду даже скатерть. Круглый стол мы рекомендуем украсить свечами и цветами, а на стульях оставить пледы, на случай, если станет холодно.

Вариантов с ужином может быть множество: начиная от приготовленной дома пищи и до доставки пиццы. Мы рекомендуем купить в супермаркете сыр, фрукты и вино, а вот еду лучше заказать с доставкой. Тогда она точно будет горячей и вкусной. Вы можете заказать как суши, так и некоторые ресторанные блюда, все зависит от Вашего бюджета и фантазии.

Наша команда из радостью поможет устроить приятный сюрприз для Вашего любимого человека и подобрать лучшую мебель для романтического вечера.[:]