(068)261 29 19, (063)786 66 50 mebelvarendulviv@gmail.com

[:ua]Організовуючи вечірку чи будь-який інший сучасний захід, розумієш, що бар це не лише модно чи зручно, а й необхідно. На перший погляд здається, що це надто складно організувати професійний бар, проте з компанією “Меблі в оренду” це легко можна зробити навіть у власному домі.

Спочатку, звичайно, потрібно з’ясувати, які ж меблі нам пригодяться. Барні стійки, як основний елемент бару, розроблені спеціально для зручності як бармена, так і гостей. Призначені вони для розподілу простору на 2 функціональні зони: для відвідувачів, і для продавця (бармена).

Отже, якщо говорити про бармена, то тут важлива якісна організація робочої зони та безпечне зберігання, як посуду, так і необхідних приборів. А барна стійка – це вже місце для готових напоїв, які смакуватимуть ваші гості. За келихом вина чи філіжанкою кави за барною стійкою чудово проходять розмови на будь-яку тему. Аби гостям було зручно – пам`ятайте про стільці. Спеціальні барні стільці мають необхідну висоту та розроблені для комфорту відвідувачів.

Орендуйте для власного свята цікаві та завжди яскраві Лед-меблі для бару: стіл барний, стіл коктельний та барні стільці. Адже такі меблі стануть не лише зручним та ефектним атрибутом вашого свята, але й улюбленим місцем для фото. Світяться вони різними кольорами, які можна обирати самостійно. Всі меблі працюють від акумулятора понад 7 годин. Також можна взяти напрокат відерця для льоду та інші додаткові елементи.

Створюйте незабутні події разом з компанією “Меблі в оренду”![:ru]Организовывая вечеринку или любой другой современное мероприятие, понимаешь, что бар это не только модно, но и необходимо. На первый взгляд кажется, что это слишком сложно организовать профессиональный бар, однако с компанией “Мебель в аренду” это легко можно сделать даже в собственном доме.

Сначала, конечно, нужно выяснить, какая же мебель нам нужна. Барные стойки, как основной элемент бара, разработанные специально для удобства как бармена, так и гостей. Предназначены они для распределения пространства на 2 функциональные зоны: для посетителей, и для продавца (бармена).

Итак, если говорить о бармене, то здесь важна качественная организация рабочей зоны и безопасное хранение, как посуды, так и необходимых приборов. А барная стойка – это уже место для готовых напитков. С бокалом вина или чашкой кофе за барной стойкой прекрасно проходят разговоры на любую тему. Чтобы гостям было удобно – помните о стуле. Специальные барные стулья имеют необходимую высоту и разработаны для комфорта посетителей.

Арендуйте для собственного праздника интересные и всегда яркие Лед мебли для бара: стол барный, стол коктельный и барные стулья. Ведь такая мебель станет не только удобным и эффектным атрибутом вашего праздника, но и любимым местом для фото. Светятся они разными цветами, которые можно выбирать самостоятельно. Вся мебель работает от аккумулятора более 7 часов. Также можно взять напрокат ведерка для льда и другие дополнительные элементы.

Создавайте незабываемые события вместе с компанией “Мебель в аренду”!

 [:]